“Per aspera ad astra” na izložbi KVART i Prijatelji/ce – STRAH

Galerija KVART do 10.03.2022.

Moj rad “Per Aspera Ad Astra”, kojeg tvori 20 fotograma morskih ježeva nastalih na festivalu suvremene umjetnosti Vizura Aperta 2020. godine, po prvi put se izlaže u Splitu. Možete ga vidjeti na izložbi KVART i Prijatelji/ce – STRAH, koja je otvorenado 10. ožujka u galeriji udruge na početku Papndopulove ulice (Put Trstenika 1, Split) svakog dana od 17h do 20h ili po dogovoru putem poziva na broj 091 567 1667.

Kustosica izložbe je Ana Čukušić, a izlažu: Ante Belibar, Duška Boban, Milan Brkić, Mariana Bucat, Luka Duplančić, Rino Efendić, Karin Grenc, Glorija Lizde, Robert Maleš, Boris Novak, Ivan Svaguša, Boris Šitum i Saša Varmuža.

Posjetitelji su ujedno pozvani upisati se u knjigu strahova, kojih nam posljednjih dana ne fali.

Iz predgovora: “Članovi udruge KVART su individualci koji povremeno progovore jezikom kolektiva i snagom svojstvena rukopisa sadržajno obogaćuju zajedničko djelovanje. Stoga su predstavljeni strahovi razni, od intimnih strepnji, zabrinutosti i fobija do onih koje dijelimo s drugima, baš kao i strategije nošenja s njima (humor, cinizam, dokumentarizam). Strah dolazi u svim oblicima, nekada izvan, a nekada od nas samih. Privremen je ili trajan.”